Potpisani sporazumi za sufinanciranje uspostave adresnog registra

U sklopu projekta uspostave adresnog registra na području Hercegovačko neretvanske županije/kantona potpisani su sporazumi o zajedničkom financiranju javne nabave izrade i postavljanja tabli sa kućnim brojevima i nazivima ulica s izradom adresnog registra područje općine Ravno i dio područja općine Jablanica. Sporazume su potpisali ravnatelj Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Sarajevo Željko Obradović, ravnatelj Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove HNŽ/K Mostaru, Ivan Lesko i načelnik općine Ravno Andrija Šimunović za općinu Ravno, te za općinu Jablanica načelnik Damir Šabanović.

Procijenjena vrijednost projekta je za općinu Ravno 25.000 KM, a za općinu Jablanica 20.000 KM. Temeljem potpisanih sporazuma Uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove HNŽ/K će osigurati po 25% sredstava od ugovorene cijene usluga, što za općinu Ravno iznosi 6.250 KM, a za općinu Jablanica 5.000 KM.

Postupak javne nabave izrade i postavljanja tabli sa kućnim brojevima i nazivima ulica s izradom adresnog registra u navedenim općinama će provesti općine. Nakon čega bi trebalo uslijediti potpisivanje ugovora sa odabranim pružateljem usluge sukladno osiguranim sredstvima i odredbama potpisanih Sporazuma.